iseemore-logo-400

Demo login aanvragen

Keurslagers krijgen grip op resultaat met ISEEMORE

logo-versmonitorNa een geslaagde pilot van drie maanden met Keurslagers is vanaf 1 januari 2014 een implementatie van ISEEMORE operationeel onder de naam Versmonitor. Met Versmonitor krijgen versspecialisten inzicht in hun bedrijfsadministratie en operationele en financiële prestaties. De nieuwe dienst wordt in samenwerking met VersPlatform Nederland aangeboden aan diverse formules. 

Inzicht in uw financiële prestaties is essentieel. Versmonitor heeft speciale softwarepakketten waarmee u dit inzicht gemakkelijk verkrijgt. Als Keurslager kunt u gratis gebruik maken van de Versmonitor Index

Keurslagers nemen dagelijks beslissingen richting een succesvollere toekomst. Maar op basis van welke informatie wordt de juiste route gekozen? Natuurlijk is ondernemersinstinct belangrijk, maar bedrijfsdata zijn het fundament waarop verder kan worden gebouwd. Versmonitor biedt ondernemers actueel inzicht in de operationele en financiële prestaties van het bedrijf. Speciaal ontwikkeld voor de versbranche en de complete oplossing voor versspecialisten.

Lees hier het volledige artikel (PDF)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact-128 1

BEL ISEEMORE